П`ятниця, 29.03.2024, 15:37 | Головна| Мій профіль| Вихід
Ви увійшли як Гість| Група "Гості" | RSS


Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Статистика
Счетчик посещений Counter.CO.KZ - бесплатный счетчик на любой вкус!
Головна » 2015 » Квітень » 17 » Наші переможці!
09:35
Наші переможці!

  

Педагоги центру дитячо-юнацької творчості Діана Кучер і Наталія Гуменюк стали переможцями обласного конкурсу.

Кожна дитина – обдарована. І це не перебільшення. Саме в  тому і полягає завдання педагогів – побачити і оцінити, підтримати і розвивати усіх талановитих учнів. Саме за таким напрямком і працюють творчі педагоги Центру дитячо-юнацької  творчості, яким ось уже кілька років керує креативний директор О.М. Попович. А підтвердженням цих слів є чималі досягнення вихованців центру на рівні області і навіть республіки. Ось і нещодавно двоє педагогів цього позашкільного закладу показали  найкращі результати на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості».

У номінації «Керівник гуртка циркового та театрального мистецтва» перше місце  здобула керівник театральної студії «Дзеркало» Н.В. Гуменюк.

Наталія Володимирівна ось уже 17 років торує свою стежку до ЦДЮТ. Педагог постійний учасник та неодноразовий призер обласної виставки  педагогічних інновацій та передового педагогічного досвіду «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування», інших фахових конкурсів. За період роботи Наталія Володимирівна створила  ряд власних проектів.

Педагог сприяє розвитку обдарованих дітей,  формує цінність орієнтації, потребу у  творчій реалізації кожного вихованця. Варто зауважити, що пріоритетним напрямком  роботи педагога є саме родинне і патріотичне виховання. Діти не просто люблять  Наталію Володимирівну, а й довіряють їй, прислухаються до її порад і настанов. Результат такого взаємо порозуміння між педагогом і учнями цілком очевидний – це впевненість у собі, самовдосконалення і віра у свої сили. Тому на заняття до Наталії Гуменюк діти завжди йдуть з задоволенням.

А у номінації «Керівник гуртка хореографічного мистецтва» перше місце  серед більш як десяти претендентів посіла керівник гуртка хореографічного мистецтва Д.К. Кучер.

За час роботи у центрі дитячо-юнацької творчості Діана Кузьмівна створила хореографічну студію «Браво», яка у 2009 р. здобула звання «Зразковий художній колектив». Вихованці студії і колективу є постійними учасниками і призерами міських, обласних, Всеукраїнських  та міжнародних конкурсів, фестивалів зі спортивно-бальних танців.

Добре знаний колектив «Браво» і у місті, адже є постійним учасником усіх заходів, конкурсів. Словом, своє високе звання зразкового художнього колективу юні танцюристи і їх керівник Діана Кучер підтверджують щоразу.

Центр дитячо-юнацької творчості уже давно став осередком виховання юних  і талановитих. Педагоги закладу постійно у пошуку, вони завжди цікаві для своїх вихованців. А високі здобутки – вагоме тому підтвердження. Адже джерело творчості наших дітей і педагогів дійсно невичерпне.

Переглядів: 600 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, проспект Миру,4,
тел./ф.:(03840)5-37-64,

e-mail:art-craft@ukr.net

Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Погода
Погода в Україні
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання



Шепетівський центр дитячо-юнацької творчості © 2024

Безкоштовний хостинг uCoz